Diensten

Importeur

Het importeren van de CLT constructie met daarin zoveel mogelijk meegenomen de sparingen voor electra, verwarming, luchtbehandeling enz. waardoor er op de bouwplaats maar een minimum of géén aanpassingen te hoeven worden gemaakt. Kortere bouwtijd en minder kans op faalkosten.

Ekoflin BV uw juiste partner voor CLT bouwprojectenEkoflin BV werkt samen met diverse fabrikanten van CLT uit Europa. Door het samenwerken met diverse fabrikanten uit Europa bent u er zeker van dat de juiste CLT constructie voor uw bouwproject gekozen kan worden. Door de onafhankelijke opstelling van Ekoflin BV is de keuze voor een fabrikaat later te maken en bent u niet van van begin af aan aangewezen op één fabrikant.

Ekoflin BV staat garant voor een goede keuze van de juiste uitvoering en kwaliteit van het CLT project van onze klanten. Wij kunnen deze garantie geven doordat wij vanaf de keuze voor CLT het gehele traject begeleiden door:
  • Het uitvoeren van de gehele engineering van de CLT constructie, inclusief het verzorgen van de detailberekeningen (door derden). Dit gebeurd met een team van eigen tekenaars en/of door een team van specialisten van onze samenwerkende fabrikanten.
  • Het importeren van de CLT constructie met daarin zoveel mogelijk meegenomen de sparingen voor electra, verwarming, luchtbehandeling enz. waardoor er op de bouwplaats maar een minimum of géén aanpassingen te hoeven worden gemaakt. Kortere bouwtijd en minder kans op faalkosten.
  • De montage van de CLT projecten worden gedaan met eigen mensen, waardoor u ook gegarandeerd bent van een juiste montage van het CLT casco. Hierdoor bent u ook verzekerd dat uw CLT project op een juiste wijze is gemonteerd.
  • Tevens geven wij u informatie over verdere bewerking van CLT casco t.a.v. de afwerking ervan.
Were Di clubhuis
Clubhuis voor sportvereniging Were Di, gelegen in het voormalige Koningsoord te Tilburg
Bekijk project